E.P.

KiNK - Fantasia

Truncate

KiNK - Fantasia

9
Releasedatum: 
12/01/2015

Dat ze vrienden zijn, stond al langer bekend. Maar nu laten ze het ook zien op muzikaal vlak. Catz 'N Dogz, labeleigenaars van Pets Recordings, rekruteerden hun Bulgaarse vriend KiNK om zijn eerste EP ooit op het label uit te brengen. Voor de bijhorende remix wisten ze basskoning Truncate te strikken. Deze Fantasia EP konden we zeker smaken!

Degenenen die KiNK kennen, weten dat hij een passie voor rare geluiden heeft. Dat hoor je ook in dit nummer terug, al duren de acidtoontjes ons nèt iets te lang. Uitkijken naar de remix van Truncate dan maar. Eigenlijk weten we op voorhand dat dat niet kan mislopen. De Amerikaanse technoheld gooit wat meer tempo in het nummer en laat de bass het hele nummer lang trommelen. In ons vakjargon wordt dit vaak bestempeld met de naam 'ambachtelijke techno'. Dat klinkt gewoon al lekker.

De nieuwe release van KiNK heeft alles om zo één van die platgedraaide platen te worden. Al denken -lees: hopen- we dat de remix van Truncate nét iets meer opgelegd wordt. Prachtplaat.

Ik denk dat het duidelijk is? Truncate for the win!

Artiesten in dit artikel