E.P.

Leesa - So I Smile

Leesa

Leesa - So I Smile

8
Releasedatum: 
23/03/2015

Daar is Leesa terug met een EP op Atmosphere Records! De Belgische dj wist in het verleden mee de vrouwelijke dj's in ons land op de kaart te zetten. Nu is het tijd voor een nieuwe EP die voor een internationale doorbraak dient te zorgen. Het tweeluik bevat naast titeltrack So I Smile ook de productie Go On Then.

In het begin van haar muzikale carrière schoot Leesa als een komeet naar boven. Zo mocht ze onder meer al aantreden op I Love Techno en 10 Days Off, net als op onze nationale radiozender Studio Brussel. Naast het leveren van strakke mixen, legde ze zich ook toe op het producen, wat enkele EP's op Atmosphere Records opleverde.

Nu is het tijd om te bevestigen en is er dus een vervolg. Leesa verfijnde naar eigen zeggen haar sound en deze So I Smile EP krijgt als omschrijving "Dusky meets Patrick Topping in a club with Ramon Tapia on the decks", mee. Tijd om deze EP aan een luisterbeurt te onderwerpen!

Søndag - 01.02 - Leesa

De omschrijving loog niet. Na de break, waarbij de vocals werden vervormd tot een androgeen effect werd bekomen, gooit Leesa in So I Smile haar troeven op tafel. Een baslijn met hoog Dusky-gehalte werkt in op de dansspieren en het knip- en plakwerk met de vocals vervolledigt het plaatje. Een meer dan degelijk nummer, waarbij ietwat variatie naar het einde toe wel mooi meegenomen zou zijn.

Bij Go On Then schakelen de hats een versnelling hoger, met een meer funky feel tot gevolg. Een vrolijk verder denderende baslijn doet de rest van het werk. Aanstekelijk nummer dat de temperatuur tijdens de zomermaanden op heel wat feestjes enkele graden omhoog zal stuwen.

Een meer dan degelijke EP die op de dansvloer nog beter tot zijn recht zal komen. Vooral Go On Then smaakt naar zwoele zomerfeestjes!

Artiesten in dit artikel