E.P.

Marco Bailey - Final Approach

Marco Bailey
Intec • 2015

Marco Bailey - Final Approach

8
Releasedatum: 
13/07/2015

In de tijd dat je mama je boterhammen nog smeerde -dat doet ze misschien nu nog?- en dat Kabouter Plop nog het hoogtepunt van je dag was, zette Marco Bailey zijn eerste stappen in de technowereld. Sindsdien wordt hij overal ter wereld geboekt en bevindt hij zich om de twee dagen op een ander continent. Tussen al die check-ins vindt hij zelfs nog de tijd voor een nieuwe EP. Hier komt 'ie.  

Final Approach begint al heel hard en gaat het hele nummer lekker hard door. Als je het één keer hebt gehoord, zet je het sowieso op repeat. Final Approach is zo'n nummer waar je meteen weg van bent, maar dat na drie dagen non-stop luisteren toch weer eventjes aan de kant mag. Leda daarentegen is van een ander soort kaliber. Wij vinden dit dan ook het beste nummer van de twee. Een beetje spacey met een stel harde beats onder en klaar is kees. 

Het woord stoppen staat niet in Marco's woordenboek, en maar goed ook! Van ons mag hij elke maand met zulke nummers afkomen. Carl Cox speelt de tracks al plat, nu is het aan jou. 

Leda for the win! Eigenlijk kon hier evengoed Final Approach gestaan hebben maar met Leda heeft Marco Bailey ons toch het meest verrast. 

Artiesten in dit artikel