E.P.

Roberto Capuano & Luigi Madonna - Midfield

Luigi Madonna
Second State • 2017

Roberto Capuano & Luigi Madonna - Midfield

7
Releasedatum: 
08/09/2017

Op 8 september releasen de Italianen Roberto Capuano en Luigi Madonna samen een EP, Midfield genaamd. De heren, beiden afkomstig uit Napels, staan in de techno-wereld bekend om hun typerende sound die in de Drumcode-stroming gesitueerd kan worden. Midfield zal uitkomen op Second State, het label van Pan-Pot

Deze EP wordt geopend met titeltrack Midfield. De zware bassen die het begin van dit nummer markeren zetten meteen de toon voor de rest van de EP, van subtitliteit is hier geen sprake. Een smerig aandoende synth geeft deze track extra vorm. Midfield kan je hier alvast exclusief beluisteren!

Op de overige twee tracks, Wendy en Dark Soul is het nog even wachten. Wij kregen beide nummers wel al te horen en kunnen zeggen dat Wendy qua stijl vergelijkbaar is met Midfield, terwijl Dark Soul een versnelling lager schakelt.

Capuano en Madonna leveren een aardige EP, toch denken wij niet dat éen van deze tracks ons lang zal bijblijven of speciaal zal opvallen in de reeds bestaande zee van Drumcode-techno. Wij missen hier het niveau waarmee de artiesten zich apart wél vaak kunnen onderscheiden van de rest (denk maar aan Primo van Luigi Madonna of The Space van Roberto Capuano).