Single

Shlohmo - Buried

Shlohmo

Shlohmo - Buried

9
Releasedatum: 
27/01/2015

Het regent albumaankondigingen. De volgende in het rijtje is niemand minder dan Shlohmo. De Amerikaanse producer brengt in april zijn nieuwe LP Dark Red uit en loste op zijn SoundCloud-pagina alvast het nummer Buried, waarop hij als vanouds grossiert in rauwe synths die hij weet te verweven tot een magistrale streep muziek.

Henry Laufer, zoals Shlohmo door het dagelijkse leven gaat, bracht naast tal van EP's in 2011 al zijn wereldwijd geprezen album Bad Vibes uit. Op 7 april volgt nu Dark Red, zijn nieuwste album op True Panther Sounds en Wedidit Records. Het album kan je al bestellen via iTunes en single Buried is de volgende voorbode.

In Buried bouwt Shlohmo van bij de start een extatische spanningslijn op met zijn typische rauwe synthlijnen, doorspekt met ruis. Na de break haalt hij nogmaals alles uit de kast met een spetterend resultaat tot gevolg.

Vorige maand nog bracht hij de track Emerge From Smoke uit, die nu al als 7"-vinylsingle met unieke B-side beschikbaar is en eveneens op het album te vinden zal zijn.

Shlohmo - Emerge From Smoke

Met Buried kan Shlohmo ons helemaal warm maken voor zijn aankomende album Dark Red. We hebben ons exemplaar alvast besteld.

Artiesten in dit artikel