Single

Slam & Gary Beck - Pressure Lights

Gary Beck

Slam & Gary Beck - Pressure Lights

9
Releasedatum: 
08/06/2015

Oké, hij is al een weekje uit - blame it on the sunshine - maar toch kunnen we er niet om heen. Schotlands twee grootste exportproducten Gary Beck en Slam zijn er weer in geslaagd een monster van een technoplaat af te leveren. Pressure Lights, zo heet de single die refereert naar de technoavonden Pressure, die Slam nu al ongeveer 17 jaar in zijn thuishaven organiseert. 

Ze gelden samen als de grote helden in technoland en ook hun nieuwste samenwerking getuigt hiervan. 126 bpm die recht door je hele lijf uit gieren. Dit is zo'n track die alle dansvloeren zonder pardon uit elkaar rukt terwijl de helft van de zaal meteen naar zijn smartphone graait om het te Shazammen.

Pressure Lights is een non-stop technomachine die je maar liefst 6 minuten en 51 seconden in trance houdt. Een gestaag doorlopende baslijn, gepaard met een hetze aan kicks en snares. We hadden niet anders verwacht bij dit trio. Knallen!

Deze track is een voorbode van wat er komen gaat. Op 29 juni zal er namelijk een compilatie uitkomen op Transmissions: Glasgow, samengesteld door - jawel - Slam

Slam & Gary Beck - Pressure Lights

Een dikke vette 9. Soma slaagt er alweer in een pure klassetrack af te leveren. Hoe kan het ook anders met toppers Gary Beck en Slam. Ze werkten al eerder samen, zo brachten ze hun Alliance EP al uit op Paragraph, maar wij zijn ervan overtuigd dat deze nog beter is!

Artiesten in dit artikel