E.P.

Sokoto - Do Corredor

Sokoto

Sokoto - Do Corredor

10
Releasedatum: 
26/06/2015

Sokoto: net achttien, winnaar van de Champion Sound Beat-Battle en nieuwste telg van de Tangram-familie. Dat zijn de statistieken van de jonge producer Elias De Poot in een notendop. Daarnaast wordt hij muzikaal in een adem genoemd met artiesten als Amon Tobin, Bonobo en FilosofischeStilte. Terecht! Wanneer je naar Sokoto luistert, is het alsof je in de glazen bol kijkt en de toekomst ziet.

Meteen goed zijn alvast Fluent en het sfeervolle Slow Duo, die vanaf de eerste klanken de weerhaken in je oorschelp planten. De vijfkoppige lofzang wordt vervolledigd door Do Corredor, Upright en Cynfolia. Elias laat zijn melodieuze beats met speelse glitches ontkiemen en openbloeien als ware hij de reïncarnatie van Bartel van Riet.

Tangram Records heeft er een nieuw goudhaantje bij. Net als bij de EP’s van LTGL en Up High Collective wordt de lat door Sokoto opnieuw een trede hoger gelegd. Is Do Corredor EP spek voor jouw bek? Dan kun je deze EP op elke pc met internetverbinding aanschaffen vanaf 26 juni. 

Artiesten in dit artikel