E.P.

Syndaesia - Guns In The Air

Syndaesia

Syndaesia - Guns In The Air

9
Releasedatum: 
21/12/2015

Dubstep van het zware kaliber is een gemis in onze hedendaagse samenleving. Dat moet Syndaesia gedacht hebben bij het creëren van zijn nieuwste EP Guns In The Air. We waren blij nog eens zo’n gewaagd geluid te horen vanuit ons vaderland. Luid, dansbaar en dirty zijn drie adjectieven die deze EP adequaat beschrijven. De EP verscheen op 21 december via BroTown Records.

De Belgische producer Syndaesia pleziert onze oren met een vroeg kerstcadeau. Zijn nieuwste EP bevat drie monstertracks. Een waar genoegen voor de oren van de gemiddelde basshead die fan is van de zwaardere stijlen. Denk bij Guns In The Air aan Funtcase en een jonge Cookie Monsta, beiden Circus-zwaargewichten die bijzonder trots zullen zijn bij het horen van dit Belgisch talent.

Guns In The Air komt uit op het relatief jonge label BroTown Records. Het Amerikaanse label heeft zelf enorm veel vertrouwen in onze Belg, want zijn EP is een mijlpaal voor het label. Het is zo maar eventjes de 50e EP! Wij kunnen alvast zien en horen waarom ze zoveel vertrouwen hebben in Syndaesia.

1. Guns In The Air

“Dubstep is making a comeback & you know it!”, verklaarde Syndaesia onlangs zelf nog op zijn Facebook-pagina. Als dit het geluid is van dubstep, dan geloven we hem maar al te graag. Loeihard en verschroeiend is deze titelsong.

2. 911

“Somebody please call 911”, zo opent 911. Syndaesia valt met de deur in huis en gaat hij all-in met de bassen. Het nummer heeft een hoog gangstah-gevoel en dat wordt versterkt door loeiende sirenes.

3. Lizard Stomp   

Lang nadenken waarover Lizard Stomp gaat is niet nodig. Met een letterlijke quote van de nieuwste Godzilla-film - uit de mond van Brian Cranston nota bene - is het vrij duidelijk dat het over de Japanse uit de kluiten gewassen hagedis gaat. Ook het iconische geschreeuw van het monster der monsters geeft het nummer een aangename vibe.

Onze favoriet was de laatste, maar laten we eerlijk zijn: het waren allemaal songs van een hoog niveau. Meer graag! 

Artiesten in dit artikel

Gerelateerd