E.P.

Syndaesia - Wonderland

Syndaesia

Syndaesia - Wonderland

7
Releasedatum: 
19/10/2014

Brusselaar Syndaesia deelt weer een hartige dubstepdreun uit. Ondanks zijn geringe aantal lentes produceert de jongeheer wel de ene leuke EP na de andere, en dat is nu niet anders. Met zijn Wonderland EP, die hij uitbrengt op het Amerikaanse BroTown Records, zal Niels Craenen weer menig muziekfan overtuigen dat dubstep nog lang niet zijn laatste adem heeft uitgeblazen.

De invloeden van het Amerikaanse label BroTown Records spreken boekdelen: dubstep, bier en - jawel - mooie vrouwen. Dat hebben echte bro's dan ook gemeen. We raden u ook aan om de licht infantiele, maar toch grappige infosectie te lezen op hun Facebook-pagina. Het zou ons dan ook bijzonder hard verbazen mochten dit niet diezelfde invloeden zijn die Syndaesia heeft aangezet tot alweer een fantastische EP, genaamd Wonderland. Want ja, iedere man bevindt zich met die drie eerder genoemde elementen wel wat in wonderland.

1. Wonderland

Het titelnummer van deze EP begint tamelijk cliché, een onverzettelijke opbouw om dan hard uit de hoek te komen met een drop. Maar u hoort ons zeker niet klagen, want de drop mag er zeker wezen! Dit nummer zal ervoor zorgen dat u bijna zes minuten, iets langer dan de gemiddelde dubsteptrack, zal skanken!

2. Tomahawk

Ravestep, zoals hij het een aantal jaren geleden doopte in een interview met ons, is het genre waaronder je dit lekker nummertje kan plaatsen. Er zijn ook Oosterse invloeden in aanwezig. Syndaesia vindt zichzelf opnieuw uit, maar blijft her en der ook trouw aan aloude principes die in het verleden al successen opleverden.

3. Devotion

Helaas beste lezers, muziekkenners en dubstepfans, we zijn al aan het laatste nummer van deze Wonderland EP gekomen. Gelukkig sluit Syndaesia niet zomaar een EP af zonder nog één keer te knallen. Devotion is een beduidend stuk minder lang dan zijn twee voorgangers op deze EP. Het nummer put kracht uit erg leuke vocals en een slimme melodie.

Artiesten in dit artikel

Gerelateerd