Single

Tale Of Us & Mind Against - Astral

Mind Against
Life And Death • 2015

Tale Of Us & Mind Against - Astral

7
Releasedatum: 
05/10/2015

Voor de liefhebbers van het Life And Death label was het een zeer aangename verassing toen de volgende release online verscheen. Een collab van Tale Of Us en Mind Against klinkt als een natte droom voor iedereen die het Italiaanse label op de voet volgt. De vier heren deden het in 2012 al eens eerder samen, toen was City At Night het resultaat. Beide duo's bevonden zich de voorbije jaren op de voorgrond van de technoscene en wisten de weg vrij te maken naar de absolute top. Een nieuwe samenwerking kon niet uitblijven. 

Met Astral leveren de vier naar Berlijn uitgeweken Italianen opnieuw een track met veel dansvloer potentieel af. De intro maakt direct duidelijk dat er enorm veel energie in de plaat zit. Wanneer de break zijn opwachting maakt herkennen we de typische structuur die we gewoon zijn van Mind Against. Een scherpe melodie die de luisteraar op een kosmische tocht doorheen het heelal neemt om uiteindelijk terug op planeet aarde te landen wanneer de basdrum opnieuw voor een inslag zorgt. 

Astral zal vanaf 5 oktober zowel online als op vinyl beschikbaar zijn. 

 

Opnieuw een pareltje dat ongetwijfeld voor collectieve vreugdemomenten op dansvloeren overal ter wereld zal zorgen. Toch hebben we het gevoel dat de productie niets nieuws op tafel brengt. De opbouw en indeling zijn zeer gelijkaardig aan heel wat eerder werk van Mind Against. Twee van 's werelds meest populaire en vooruitstrevende duo's zijn samen ongetwijfeld instaat tot nog spectaculairdere producties. We kijken alvast met veel enthousiasme uit naar het debuutalbum van zowel Tale Of Us als Mind Against. Beide langspelers zijn aangekondigd voor eind 2015 of in de loop van volgend jaar.