Album

Woo York - Chasing The Dream (Album)

Woo York
7
Afterlife • 2018

Woo York - Chasing The Dream (Album)

7
Releasedatum: 
05/05/2018

Het Oekraïnse duo Woo York releasete laatstlede hun debuutalbum, getiteld Chasing The Dream, op het Afterlife label van niemand minder dan het legenadarische duo Tale of Us. Dit is trouwens het eerste volledige album dat wordt gereleased op Afterlife. Woo York staat gekend om hun producties binnen de aan de populariteit winnende stroming melodic techno, waar ook producers zoals Patrice Baumel en Stephan Bodzin thuis horen.

Woo York verwierf al faam door eerdere stevige releases te brengen op Afterlife, denk maar aan Poseidon, Hypernova of de uitstekende mixtape op de bekende Afterlife Voyages serie van het label zelf.

Het album heeft alles wat we verwachten: dertien kant en klare tracks om van te genieten. Toch weet Woo York hier en daar wat veriëteit te brengen, zo zijn er tracks die instinctief werken en je zo naar de dansvloer begeleiden. Zo doet het nummer More Than A Feeling u door middel van het ritmisch slagwerk raven tot de zon opkomt.

 Als je dan weer liever actief een oorgasme wilt bereiken en tijdelijk wilt verkeren in een staat van opperste extase, raden we het nummer Second Breath aan, dat een melodie bevat waar menig zangvogel jaloers op is!

Als absolute favoriet van het album selecteren we Chasing The Dream, dat een perfecte afweging is tussen zowel beat als melodie!

Chasing The Dream is een album dat de verwachtingen waarmaakte met leuke en kleurrijke nummers die zeker het belusiteren waard zijn. Voor wie vindt dat techno snel saai wordt en alleen herhaling is, geldt dit album meteen als tegenargument! Wij kijken alvast uit naar de volgende release van dit magische duo!

Artiesten in dit artikel