×

Waarschuwingsbericht

Om deel te nemen aan wedstrijden moet je inloggen of je registreren.

Win een duoticket voor Les Transardentes (31/01)

Op 31 januari tovert de organisatie van Les Transardentes, het elektronische broertje van Les Ardentes, de Halles des Foires in Herstal, nabij Luik, weer om tot een walhallah voor de liefhebbers van elektronische muziek. Tal van internationale kleppers passeren er de revue en ook jij kan er via Fuzz Magazine gratis bij zijn! Neem vlug deel aan onze wedstrijd.

Met headliners als Gesaffelstein, Nina Kraviz, Adam Beyer, Sigma en Chris Liebing, slaagde Les Transardentes er opnieuw in ons een mooie line-up voor te schotelen. Terwijl de technolovers los kunnen gaan in de Pyramid Room, is er voor de liefhebbers van drum 'n' bass en future bass ruimte in de Sphere Room met onder meer Black Sun Empire en The Upbeats.

Nina Kraviz - Ghetto Kraviz

Ook house kan niet ontbreken, zij het in de Cube Room met Gorgon City, Claptone en Paul Woolford. Als Belgisch festival liggen er ook kansen voor nationaal talent met onder meer Stavroz, Faisal, Pomrad en Alix Perez. Tot slot wijdt Red Bull Elektropedia nog een hele zaal aan alleen maar Belgisch talent.

De volledige line-up kan je verder ontdekken in ons overzichtsartikel.

Wil je er ook bijzijn? Waag dan je kans met onze wedstrijd (rechtsboven op 'deelnemen' klikken), of koop je tickets via de online ticketshop van Les Transardentes.

Black Sun Empire & State Of Mind - Ego