×

Waarschuwingsbericht

Om deel te nemen aan wedstrijden moet je inloggen of je registreren.

Win een duoticket voor Quake @ Petrol (20/02)

Underground dubstep, dat is de lijfspreuk van het Antwerpse evenement Quake. Op 20 februari nodigen ze de Britse crew Monsters en het platform DUPLOC uit om Petrol onveilig te maken. Op de line-up staan Shiverz, Bukez Finezt, LOST en SulbFiltronik waardoor velen al wat water in de mond zullen krijgen. London Nebel is ook geboekt, de Duitser zal voor het eerst in België spelen! Fuzz Magazine mag een duoticket weggeven voor dit dubstepspektakel, val niet over je tong bij dit laatste woord.

Herinner je je maart 2013 nog? Neen? Even het collectieve geheugen opfrissen. Quake organiseerde toen de eerste Monsters Takeover. In 2014 was het tijd voor een tweede editie, een grandioos succes binnen de dubstepregionen van ons land, maar ook ver daarbuiten.

Al van in het begin vormt het Belgische dubstepplatform DUPLOC een vaste partner voor de Quake-events. Voor de tweede editie stelden Quake en DUPLOC een exclusief Monsters album samen dat enkel door de aanwezigen op hun event kon gedownload worden. Goed bedacht!

We zijn nu 2015 en stevenen af op de derde editie van Quake. De heren hebben iets speciaal in petto. op 20 februari zal het namelijk een Monsters vs DUPLOC-editie worden. Elke set zal een battle zijn tussen een crewlid van Monsters en een artiest verbonden aan DUPLOC.

Wie Shiverz, en zijn crew van Monsters, beter wil leren kennen, raden we aan naar het onderstaande te luisteren, of dit interview te lezen. We geven dus een duoticket weg, meedoen kan door bovenaan dit artikel op de knop 'Deelnemen' te klikken.