×

Waarschuwingsbericht

Om deel te nemen aan wedstrijden moet je inloggen of je registreren.

Win een duoticket voor 20ste verjaardag Kozzmozz @ Vooruit (28/03)

Kristallen, porseleinen of verzilverd jubileum: who really cares? Wat er toe doet is de passie die na al die twintig tanende jaren overblijft. In het geval van Kozzmozz is dat nog steeds een hele hoop, zo blijkt. Na al die jaren nog steeds de vinger aan de pols van de technoscene en editie na editie een line-up voorschotelen om jonge events het lood in de schoenen te leggen: het is weinig organisaties gegeven.

Met een vlekkeloze reputatie als oord van techno en verderf zal ook deze twintigste verjaardagseditie van Kozzmozz allesbehalve teleurstellen. Volume omhoog, good vibes aan en all systems are go!

Johannes Heil - Transition Two

En dat er iets gevierd wordt, dat zullen ze geweten hebben daar in Gent. De line-up leest als een dreamteam van de meest relevante artiesten in de technoscene vandaag de dag. Livesets van topspelers als Planetary Assault Systems (slik!), Johannes Heil (kreun!) en Shifted (kwijl!).

Dj-sets van Paula Temple (amai!), Jeroen Search (goh!), en Abdulla Rashim (pfff!). Ook de dappersten onder de Galliërs zijn er weer vertegenwoordigd met het olijke duo residents Kr!z en Spacid, Alpha-papa Bafana, Ohm-resident Pilose en de peetvaders van het Kempense Lucid Festival, FlatFish.

Planetary Assault Systems - The Eyes Themselves

Wij mogen twee duotickets voor dit heerlijke evenement weggeven. Een geluk, want onze gok is dat deze snel zal uitverkopen. Om deel te nemen druk je simpelweg op de knop 'Deelnemen' rechtsbovenaan dit artikel! Veel geluk!

Tickets voor dit evenement kosten €19 in voorverkoop en kun je naar goede gewoonte krijgen in alle Fnac- en Brooklyn-outlets en ook online. Meer info op de Facebook-pagina en de officiële website van Kozzmozz