×

Waarschuwingsbericht

Om deel te nemen aan wedstrijden moet je inloggen of je registreren.

Win een duoticket voor #HASHTAGTECHNO @ Waagnatie (25/04)

De kans dat jullie Seka Dobric kennen is vrij klein. In 2008 won deze licentiate Engelse literatuur Mrs Globe Belgium, een jaarlijkse missverkiezing. Haar rol in dit evenement leggen we dadelijk verder uit. #HASHTAGTECHNO vindt op zaterdag 25 april plaats in Waagnatie Antwerpen. Dosem vormt de grootste naam op de line-up. We mogen drie duotickets weggeven voor dit evenement dat ook het goede doel steunt.

Even terugkomen op de Bosnische dame Seka Dobric. Na haar overwinning besloot ze vzw Seka op te richten, met de opbrengsten van haar vzw worden de (hogere) studies van kansarme kinderen betaald. De nieuwste editie van #HASHTAGTECHNO wordt georganiseerd in samenwerking met vzw Seka. Een deel van de opbrengst die avond zal dan ook aan deze vzw worden geschonken. Daarnaast zal het evenement ook Bring a Smile vzw steunen. Deze organisatie zet zich in voor het welzijn van kinderen in nood in Vlaanderen.

Creatures of the Night, is de naam van deze editie. De organisatie legt de nadruk op visuals in de club, video mapping en - of course - ravissante danseressen, verkleed in dierenpakjes. Tijgerpakjes-alert. De organisatie mikt net op een iets ouder doelpubliek dat elektronische muziek wel weet te appreciëren.

Dosem @ Ultra Music Festival Miami 2015

Vorig jaar wist de organisatie Marco Bailey te strikken, dit jaar is Dosem de grote naam op de affiche. Hij zal bijgestaan worden achter de decks door collega's Timax, Deedz, Kundalini en Angelo Dobric (D3SUL3).

Marc Dosem is een Spaanse dj en producer, zwaargewicht in de elektronische scene. In 2008 brak hij al vlug door op Sino, het label van Technasia. Sindsdien reist hij gans de wereld rond en kan hij op de steun rekenen van Sasha, Carl Cox, John Digweed en hun labels. Doe snel mee aan deze wedstrijd door rechtsboven op 'Deelnemen' te klikken!

Artiesten in dit artikel