×

Waarschuwingsbericht

Om deel te nemen aan wedstrijden moet je inloggen of je registreren.

Win een duoticket voor Weather Festival @ Parijs (4-7/06)

Weather Festival is niet het eerste het beste festival. Op 4, 5 en 6 juni maken Ben Klock, Blawan, Jeff Mills, Lil Louis, Ricardo Villalobos, Marcel Dettmann, Karenn, Schwarzmann, Len Faki, DVS1, Rodhäd, Chris Liebing, Speedy J en een veelvoud aan andere straffe artiesten hun opwachting in het uitgestrekte Bois de Vincennes. Dit Franse festival is nog maar aan haar derde editie toe en toch kunnen ze een ongelofelijk straffe programmatie voorleggen. Dankzij Fuzz Magazine mag één duo dit unieke festival gratis gaan bezoeken. Alsjeblieft!

Weather Festival wordt georganiseerd door hetzelfde team dat ook achter de Concrete-feestjes in Parijs zit. Ieder jaar proberen ze een unieke locatie te strikken om aldaar de crème-de-la-crème van de technowereld achter de decks te plaatsen. De beelden van vorig jaar zeggen misschien meer.

Dit jaar viel de eer te beurt aan het Parijse Bois de Vincennes, een prachtige locatie waar maar liefst 250.000 vierkante meter park werd vrijgemaakt voor het festival. Verder zal het festival vier podia tellen die elk een seizoen vertegenwoordigen en daarnaar ingekleed zullen worden.

Neem deel aan deze wedstrijd en jij en jouw vriend of vriending krijgen gratis toegang tot de tweede week van Weather Festival. Dit houdt dus 4, 5 en 6 juni in. Hieronder de volledige programmering van die dagen. Let wel op, verblijf/camping zit hier niet inbegrepen. Dat kan je wel aanschaffen via de website van het festival. Op 28 mei maken we de winnaars bekend van deze wedstrijd.

DONDERDAG 4 JUNI (DAG 1):

De openingsavond houdt 3 concerten in en duurt van 19u30 tot 24u.

VRIJDAG 5 JUNI (DAG 2): 

Vier podia, vier seizoen. Feesten kan, mag en moet van 18u tot 8u in de ochtend.

ZATERDAG 6 JUNI (DAG 3):

Ook de derde dag houdt weer heel wat lekkers. De deuren, hekken of poorten gaan deze dag open vanaf 16u en sluiten 's morgens om 8u.

Wie 3 dagen in Parijs wil vertoeven op de beste elektronische beats van het moment, een tip: op de 'Deelnemen'-knop klikken rechtsboven in dit artikel. Succes!