×

Waarschuwingsbericht

Om deel te nemen aan wedstrijden moet je inloggen of je registreren.

Win een duo-combiticket voor Ostend Beach (11-12/7)

Beginnen de temperaturen ook naar jouw hoofd te stijgen? Heb jij dringend nood aan een dansje op het strand met een golvende zee op de achtergrond? Dan hebben we bij Fuzz Magazine de ideale oplossing! Het strand van Oostende tovert zich op 11 en 12 juli om tot het Ibiza van België met Ostend Beach en wij geven 2 duo-combitickets weg!

Als we de line-up bekijken van dit event gaat onze hartslag al spontaan omhoog. Op zaterdag staan onder andere Green Velvet, Rebekah, Marco Bailey, Seba Lecompte, Dj Sneak, Bollen & Fichtner, Nick Curly en Ramon Tapia aan het roer. Op zondag laten onder andere Matador, Guti (live), Marc Houle (live), AMyn (live) en Leesa de temperaturen stijgen.

Achter Ostend Beach gaat een toporganisatie schuil. In plaats van hun festivalprijzen elk jaar te verhogen, besloot de organisatie om tegen de stroom in te zwemmen en hun prijzen gewoon te verlagen. Op het festival zal er een streetfood markt zijn waar je lokale lekkernijen kan verorberen en slapen kan op de aangrenzende camping.

Genoeg gezegd! Klik rechtsboven op ‘Deelnemen’ en waag je kans! Succes!