×

Waarschuwingsbericht

Om deel te nemen aan wedstrijden moet je inloggen of je registreren.

Win een duo-combiticket voor H2O Poolfestival in Overpelt (18-19/07)

Als er een ding is dat we hebben geleerd van die verstikkende hitte van de afgelopen weken, is het wel tijdig een zwembadbezoekje vast te leggen. En wil je tijdens die plons in het water ook nog eens voorzien worden van de beste muziek en een verfrissend drankje? Dan moet je op 18 en 19 juli in Overpelt zijn. Daar vindt de tweede editie van H2O Poolfestival plaats. Voor de gelegenheid werden grootheden als Jan Blomqvist en Illesnoise naar België gehaald.

Zaterdag 18 juli wordt aan classics en aan retro gewijd. Onder andere DJ Philip, bekend van La Rocca en DJ Christophe aka Cemode, bekend van de voormalige discotheek Illusion in Lier, zullen de gevoelstemperatuur nog wat verhogen met hun dansbare platen. Dit wordt het begin van een tweedaags topfeest.

Illesnoise @ Awakenings Festival 2015 - Dag 2 (28-06-2015)

Op zondag 19 juli ligt de focus op deep- en tech-house en wordt de live-act van Jan Blomqvist het verwachtte hoogtepunt van het weekend. Daarnaast is de Nederlandse Illesnoise iets om naar uit te kijken. Deze dame vindt dat je muziek niet alleen moet horen, maar ook moet voelen in het tempo van je hart. Ook Belgisch talent Nico Morano is diezelfde dag aanwezig achter de draaitafels en zal je verzekeren van spontane danspasjes.

De weersvoorspelling ziet er alvast goed uit en mochten er toch een paar druppels vallen, dan is de organisatie daar alvast op voorbereid.

Aarzel niet langer, neem deel aan onze wedstrijd door rechtsboven op 'Deelnemen' te klikken en wie weet staan jij en je vriend(in) op 18 en 19 juli lekker te shaken op de beruchte H2O Poolfestival! We geven drie duo-combitickets weg.

Meer info: het event op Facebook!