×

Waarschuwingsbericht

Om deel te nemen aan wedstrijden moet je inloggen of je registreren.

Win een duoticket voor Club Soda Festival (12/09)

Komende zaterdag nog geen plannen? Dankzij Club Soda is dat probleem vanaf nu volledig van de baan. We stelden jullie een tijdje terug al voor aan het Avelgemse festival en nu mogen we als kers op de elektronische muziektaart ook drie duotickets weggeven! 

Begin jij te watertanden bij het idee van een event met meer dan 20 dj's en live-acts, drie verschillende rooms, live visuals, een kwaliteitsvol sound system en meer? Dat dachten we al. Club Soda Festival nodigt voor het event de Ierse technobaas Matador uit als headliner en vervolledigt de line-up met nog meer verwennerij voor de house- en technoliefhebbers: ook namen als Ben Pearce, Secondcity en Clouds zullen van de partij zijn. Daarnaast zal ook drum 'n' bass prominent aanwezig zijn met onder meer Shogun Audio familielid Icicle en de Britse DJ Hazard op het menu.

Techno en drum 'n' bass niet echt jouw ding en meer fan van een (elektronische) hiphopsound? Ook dan stelt Club Soda je niet teleur. De Nederlandse Ganz komt zijn beste beats voorstellen, net zoals Lefto, Faisal, Laetho en DJ Mr. T. Als het nu nog niet duidelijk was: dit is een avond waar je bij wil zijn. Het enige wat je hoeft te doen, is rechtsbovenaan op 'deelnemen' klikken en jij maakt kans op een duoticket! Winnaars worden gecontacteerd op 11 september. Graag gedaan!