×

Waarschuwingsbericht

Om deel te nemen aan wedstrijden moet je inloggen of je registreren.

Win een duoticket voor Magdalena en AMyn @ Masquerade (31/10)

Het gebeurt niet elke dag dat een klein dorp als Hechtel een internationale topartiest mag ontvangen. De jongens van Masquerade Events krijgen op 31 oktober bezoek van de Duitse schone Magdalena. Ook één van de grootste talenten van eigen bodem brengt voor het eerst een bezoekje aan Noord-Limburg. AMyn komt laten zien waarom hij zo enorm populair is in het Gentse. 

Dat het een drukke zomer was voor de beloftevolle organisatie uit Hamont-Achel zal niemand ontkennen. Er waren boatparties, een outdoor editie die in het teken stond van de klassiekers binnen het genre en ook een ware poolparty kon niet ontbreken. De fenomenale Jan Blomqvist bracht met zijn live project een bezoekje aan het Dommelslag Zwembad in Overpelt.

We zijn alvast enorm benieuwd naar wat Magdalena ons zal voorschotelen. Ze is afkomst uit Hamburg en staat onder contract bij Diynamic, het label van niemand minder dan Solomun en Adriano Trolio. Voor wie nu nog niet overtuigd is, hier is de set die ze speelde tijdens een livestream voor Boiler Room TV

Ook AMyn zien we niet zo vaak in deze kant van het land. De op Moodfamily getekende artiest heeft een stevige reputatie opgebouwd dankzij zijn legendarische sets op Roots Of Minimal. Het publiek weet er enorm van te smullen en bekroonde hem al meermaals tot hoogtepunt van de avond. We zijn er zeker van dat na 31 oktober ook Hechtel vol AMyn fans zal zitten.

Om de line-up compleet te maken, komt er ook heel wat lokaal talent aan bod. Masquerade residents Ken Monoa, BèRE, Ritchie en Jay Twice komen hun ding doen en de Hechtelaars Kretsch en Ellen Triek zorgen voor de warm-up. In onze ogen één van de strafste house line-ups die Hechtel al ooit gezien heeft.

Benieuwd naar wat Masquerade allemaal in petto heeft? Fuzz Magazine geeft twee duotickets weg voor wie een dansje wilt komen doen met Magdalena en AMyn. Het enige wat je moet doen is een account aanmaken en op de deelnemen-knop duwen. Good luck! 

Voor wie zich nu al wil verzekeren van een plaats op de dansvloer, tickets zijn verkrijgbaar via de website van Masquerade.