×

Waarschuwingsbericht

Om deel te nemen aan wedstrijden moet je inloggen of je registreren.

Win een duoticket voor Lighters Up met Roni Size @ Vooruit (13/11)

Drum ‘n’ bass-grootmeester en pionier Roni Size heeft een gaatje gevonden in zijn drukke schema om België met een bezoekje te zegenen. De goedlachse man brengt Suns Of Dub mee als support act en wordt ook bijgestaan door Belgische helden Cedex & Higher Underground, Soul Shakers en MC Mota. De MC die Roni Size zal bijstaan, is niemand minder dan MC Dynamite. De Vooruit te Gent zal op zijn grondvesten daveren op 13 november, en wij geven 5 duotickets weg!

Roni Size was de drijvende kracht achter Reprazent, één van ’s werelds eerste live drum ‘n’ bassbands die het genre mee groot maakte. Dit deden ze met een mix van jungle, jazz, breakbeat en nog zoveel meer. Genres die het publiek wel smaakte en genres die de drum ‘n’ bass-scene voor altijd zouden gaan veranderen.

Er is veel gebeurd sinds ReprazentRoni Size bracht een heleboel EP’s en LP’s uit op baanbrekende labels zoals V Recordings en laten we verder vooral Full Cycle Records niet vergeten, het label dat Roni zelf uit de grond stampte. 

Als support act brengt de heer Size, Sons Of Dub mee. Een groep enthousiastelingen die hun inspiratie halen bij de old school dub geluiden. De avond wordt verder gekruid door Belgisch talent. Niemand minder dan Cedex & Higher Underground zullen namelijk een set draaien en ook Soul Shakers zijn van de partij, samen met MC Mota.

Als je al deze kleppers aan het werk wil zien op 13 november in de Vooruit, doe dan zeker mee met de wedstrijd! Het enige wat je moet doen is je inloggen en bovenaan dit artikel op de knop DEELNEMEN klikken.