×

Waarschuwingsbericht

Om deel te nemen aan wedstrijden moet je inloggen of je registreren.

Win een duoticket voor Tangram Label Night @ AB (19/12)

Saaie Kerstfeestjes met de familie of nog erger, examens in het vooruitzicht? Wat als wij je nu eens vertellen dat eind december ook meer opwindende evenementen in petto heeft? Op 19 december organiseert het Leuvense Tangram namelijk in de Ancienne Belgique een label night die volgens ons veel smakelijker zal zijn dan gelijk welk kerstdinertje. Op het menu? Ivy Lab, Up High Collective, LTGL, Day Fly en Le Motel. Het beste nieuws van al? Wij mogen hier met Fuzz twee duotickets voor weggeven! 

Tangram Records, dat opgericht is door Mophito en Up High Collective, nodigt als headliner het Londense trio Ivy Lab uit. Als je dit trio uit elkaar haalt, krijg je Sabre, Stray en Halogenix, drie heren die elkaar enkele jaren terug in de drum 'n' bass scene leerden kennen. Vandaag zijn ze nog steeds trouw aan rollende d'n'b beats, maar mengen ze die met andere genres en invloeden.

Up High Collective ligt zelf aan de basis van Tangram en is ondertussen al enkele jaren bezig met het veroveren van niet enkel hometown Leuven, maar heel België en zelfs daarbuiten. De afgelopen maanden draaiden ze bijvoorbeeld nog in Eindhoven en Berlijn om het driejarig bestaan van Tangram te vieren. Een ander labellid dat een set zal spelen in de AB is LTGL, de jonge Hasselaar die geen schrik heeft om zijn nummers titels te geven als Hannah Montana. Met zijn future hiphopbeats brengt hij makkelijk iedereen die het horen wil naar een ander universum.

Day Fly is dan weer één van de nieuwere aanwinsten van Tangram Records en wordt gevormd door de Rotterdamse producer K The Fresh en de Londense singer-songwriter Beau Nox. Een zeer veelbelovend duo dat funky beats samenbrengt met sensuele soulvolle vocals: a match made in heaven. Wij bespraken hun recent verschenen EP Nightmares / Invincible nog maar net en waren erg enthousiast. Tot slot zal ook Le Motel het beste van zichzelf komen geven: de Brusselse producer Fabien Leclercq die zich al bewees op z'n eentje, maar ook samen met mede-Brusselaars YellowStraps

Voor ons is het duidelijk dat dit een avond is die je niet wil missen: meedoen aan onze wedstrijd is dus de booschap. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is bovenaan dit artikel op 'Deelnemen' klikken! Kan het makkelijker?! Succes!