×

Waarschuwingsbericht

Om deel te nemen aan wedstrijden moet je inloggen of je registreren.

Win een duoticket voor Woo York (UKR) @ Søndag (31/01)

Søndag is anderhalf jaar na de opening een gevestigde waarde geworden in het West-Vlaamse nachtleven. Heel wat toppers als tINI, &ME, Adriatique, Detroit Swindle en Purple Disco Machine passeerden er al de revue en ook in 2016 staat er al heel wat moois op het programma. Zo zullen de Oekraïense heren van Woo York, bekend van Life And Death, op 31 januari voor het eerst ons land aandoen tijdens Primitive People in Søndag. Ook residents Endove en Sous zijn van de partij.

Het duo Woo York zag in 2009 het levenslicht in Kiev. Na releases op onder meer Soma Records en Planet Rhythm gelden ze al enige tijd als vaandeldragers van de Oost-Europese techno scene. En sinds ze met Life And Death een nieuwe thuishaven vonden, ging het hen nog meer voor de wind.

Op zondag 31 januari haalt Primitive People de producers voor het eerst naar ons land. Dan zullen ze Søndag zonder moeite platspelen. Sous - van wie we onlangs nog een track als Fuzz Exclusief aanboden - en Endove zullen Woo York de ganse avond muzikaal bijstaan.

Wil je er ook bijzijn? Tickets zijn online te koop of je kan ook gewoon meedoen aan onze wedstrijd! Maak kans op een duoticket! Het enige wat je daarvoor moet doen is inloggen of je registreren en daarna bovenaan dit artikel op de knop DEELNEMEN klikken. Veel succes!