×

Waarschuwingsbericht

Om deel te nemen aan wedstrijden moet je inloggen of je registreren.

Win een duoticket voor Materia met Chris Liebing (05/02)

Onze landgenoot Marco Bailey steekt met zijn eventconcept Materia al jaar en dag de landsgrenzen over om de technoliefhebbers wereldwijd van hun fix te voorzien. Miami, Parijs, Wenen, Amsterdam: allemaal zijn ze al voor de bijl gegaan. Meneer Bailey besloot toen dat het tijd was om zijn thuisland nog eens aan te doen, en koos voor Herstal city, nabij Luik. Bloeiende metropool, ongeziene architectuur en ze hebben er zelfs hun eigen treinstation! 

"Dat moet de Chris eens zien", dacht Marco en hij boekte Liebing voor een nieuwe editie van Materia in La Fabrik op vrijdag 5 februari. Voor deze editie werkt hij samen met de fijne lieden van BunkTEK. De laatste keer dat dat gebeurde was in 2002 en toen is dat ontaard in een ware rave op een verlaten militair domein, ook al met Liebing en makker Sven Väth. Een gewaarschuwd raver...

Komt ook de industriële site van La Fabrik van een passend klankgordijn voorzien: onze favoriete Rotterdammer (al kennen we er niet veel andere) ROD ofte Benny Rodrigues. Die kan dan backstage zijn beste Belgenmoppen bovenhalen voor Tom Hades (met wie we onlangs nog een interview deden), Dany Rodriguez, en Redhead

Vijf duotickets zijn er voor ons om weg te geven. Met passende foorkramerstem: waaaaaag uw kans, waag uw kans! Altijd prrrrrrijs, altijd prijs! 

Het enige wat je moet doen om deel te nemen aan de wedstrijd is je inloggen of registreren en op de knop 'DEELNEMEN' klikken.