×

Waarschuwingsbericht

Om deel te nemen aan wedstrijden moet je inloggen of je registreren.

Win een duoticket voor Taub Recordings @ Søndag (14/02)

Het Limburgse Taub Recordings verovert gaandeweg het Belgische nachtleven. “We zullen nu ook de andere kant van het land overtuigen.”, moeten ze gedacht hebben toen ze hun label night in de West-Vlaamse club Søndag op poten zetten, gepland op zondag 14 februari. Naast speerpunt Gewelt zullen ook Way Back, Kijumba, Fake That en Private Family aantreden.

Taub had na enkele straffe events het plan opgevat een eigen label op poten te zetten. Vele labels die op die manier zijn opgestart, zijn geen al te lang leven beschoren, maar dat is absoluut niet het geval voor Taub Recordings.

Met stuk voor stuk straffe releases van Gewelt, Way Back, Fake That, Cachette en Kijumba wisten ze meteen hun stempel door te drukken op het Belgische nachtleven. Met Kijumba en Gewelt zullen zowel de huidige als de voorgaande winnaar van dé Limburgse dj-contest DJ Mania aan bod komen in Søndag.

Naast andere trouwe gezanten Way Back en Fake That, neemt ook het Gentse trio Private Family – dat we vooral kennen van hun eigen events onder de noemer Private Sessions – zijn beste platen mee.

Ook jij kan erbij zijn! Het enige wat je daarvoor hoeft te doen, is je inloggen of registreren en bovenaan dit artikel op de knop ‘DEELNEMEN’ te drukken.