×

Waarschuwingsbericht

Om deel te nemen aan wedstrijden moet je inloggen of je registreren.

Win een duoticket voor de Mobilee Back To Back Tour in Café d'Anvers (18/03)

Het nieuws dat Lee Van Dowski zijn eerste album af had, ging rond als een lopend vuurtje. Mobilee Records had de eer om deze Zwitser met zijn album genaamd Cerca Trova’ bij hun te tekenen. Daar koppelden ze maar al te graag een tour doorheen Europa aan.

De Hive Club in Zwitserland en Watergate in Berlijn moesten er al aan geloven. Nu strijken ze neer in de oudste houseclub van Antwerpen, Café d’Anvers.

Samen met labelbazin Anja Schneider vormen zij de headliners voor deze avond. Samen met fervent kind aan huis, Igor Vicente, en Antwerps house icoon/resident DJ Prinz zorgen ze voor een avond vol kwaliteitsvolle en opzwepende housebeats.

Wil jij kans maken om deze avond gratis mee te maken samen met een vriend of vriendin? Registreren / inloggen en deelnemen bovenaan deze pagina en wie weet sta je vrijdag 18 maart wel tussen deze kleppers te dansen. 

Mocht je echter liever betalend gaan, raden we je aan om je ticket voor middernacht op woensdag 16/03 aan te kopen. Zo maak je nog kans op een van vijf prijzenpakketten waarmee je het gesigneerde Cerca Trova-album van Lee Van Dowski kan winnen samen met tal van leuke Café d’Anvers-gadgets. Veel succes!