×

Waarschuwingsbericht

Om deel te nemen aan wedstrijden moet je inloggen of je registreren.

Win een duoticket voor The Magician @ Bloody Louis (26/3)

Bloody Louis haalt maar weer eens een artiest van de bovenste plank naar onze hoofdstad. Correctie, hij wordt niet 'gehaald', deze Belgische gentleman moet gewoon zijn voordeur uitstappen. The Magician zal op 26 maart aantreden in een van de grootste clubs van Brussel, met residents Mikey en Simon Le Saint als versterking.

Stephen Fasano, de man onder de goochelhoed, heeft niet veel introductie meer nodig in ons land. Na zijn grote doorbraak met een remix voor Lykke Li veroverde ook zijn remix van Sam Sparro's Happiness de rest van de wereld. Een monsterhit die op zomerse dagen zonder moeite in je hoofd bleef hangen, dat van Bart De Wever inclusief.

Zijn nieuwer werk werd gelukkig niet overschaduwd door dit succes. De Brusselaar sloeg de handen in elkaar met ondermeer Years & Years en remixte er op los de voorbije jaren. Recent deelde hij zijn remix voor AlunaGeorge nog met de wereld.

The Magician bracht vorig jaar zijn nieuwe single Together uit op zijn eigen label Potion, die nadien door Zonderling en Lucas & Steve in een nieuw jasje werd gestoken. Wil jij op 26 maart samen met een vriend of vriendin deze platentovenaar aan het werk zien in Bloody Louis? Fuzz mag twee duo's gelukkig maken! Meld je eerst even aan, dan krijg je de knop 'deelnemen' te zien bovenaan dit artikel. Succes!