×

Waarschuwingsbericht

Om deel te nemen aan wedstrijden moet je inloggen of je registreren.

Win een Play'house-shirt ter ere van hun 11-jarig bestaan

Play'house wist niemand minder dan Derrick Carter te strikken voor hun 11de verjaardag. 9 april en Forty Five zijn de sleutelelementen die je moet onthouden voor het grote verjaardagsfeest. Die avond lanceren ze ook hun Play'house Couture, een beperkte lijn van t-shirts met designs van Musketon! Wij mogen nu zo een exemplaar weggeven.

House, house en nog eens house. Dat is waar het Limburgse concept Play'house al 11 jaar voor staat. Een muzikaal idee dat wij maar al te graag steunen en ook bezoeken. De organisatie zelf heeft alvast wilde toekomstplannen. Deze zomer gaan ze, samen met de heren van Taub, een eigen festival lanceren in Sint-Truiden.

De afgelopen jaren hadden we het talrijke keren over Play'house. We denken aan de doortocht van San Soda (drie uur lang!) of Detroit Swindle, hun tiende verjaardag met Noir, 10 typerende Play'house-tracks, hun eigen pop-up club of de eerste Play'house TV. We zijn nu toegekomen aan hun 11de verjaardag! De heren van Gewelt maakten alvast een exclusieve promomix:

Wie krijgt de eer voor dit 11ste verjaardagfeest? Houselegende Derrick Carter zal er aantreden als absolute headliner. Daarnaast krijgt hij de nodige steun van StuBru-resident Kong, het Limburgse duo Gewelt (of course!) en van organisator Chicago Habit himself! Het t-shirt wordt de avond zelf voor het eerst aangeboden. Bovenaan dit artikel ziet u een vrouwenshirt als voorbeeld, hieronder de mannelijke versie!

Inloggen of registreren is de boodschap, want alleen dan kan je bovenaan dit wedstrijdartikel op 'Deelnemen' klikken!

Foto's: Dena Huys