×

Waarschuwingsbericht

Om deel te nemen aan wedstrijden moet je inloggen of je registreren.

Win een duoticket voor Krachtveld (07/05)

Dat Puurs er een nieuw festival bij heeft in de vorm van Krachtveld, wist u al. Ondertussen is ook de volledige line-up bekend en draait de promo op volle toeren. Zo mogen we hier bij Fuzz Magazine enkele duotickets weggeven!

Krachtveld is de nieuwe worp van Rien Samson (Soul Shakers), Roeland Grolus (Bruksellive) en Lenn De Boeck (Cedex & Higher Underground). Alledrie zijn ze afkomstig uit Klein-Brabant, alledrie hebben ze al jarenlang hun hart verloren in de evenementenwereld.

"Na het verdwijnen van Pukema Rock en later ook Puurs Live viel er in en rond Puurs nog maar weinig kwalitatiefs te beleven. We zagen de ruimte en de noodzaak voor een nieuw kwalitatief evenement."

Voor de allereerste editie smeten ze een gevarieerde line-up op de affiche. Leesa, Ravenous en Pisca zorgen voor house, terwijl de urban wordt vertegenwoordigd door Faisal, TLP aka Troubleman, Ephonk ft. Dvtch Norris, Soul Shakers en het Duitse Pow Pow Movement. Last but not least, brengen M&T, Cedex & Higher Underground en de Concrete-crew drum 'n' bass van de bovenste plank.

"We wisten van in het begin zeer goed welke genres we wel en niet wouden op ons nieuw evenement. Die keuze is voor een deel ontstaan uit de persoonlijke interesses van ons drie, maar daarnaast hebben we ook bewust gekeken naar wat er leeft op dit moment bij onze doelgroep tussen de 16 - 30 jaar."

"Het verschil willen maken door onze bezoekers kennis te laten maken met muziek die ze niet elk weekend in onze regio vinden. Op deze eerste editie zijn dat onze Belgische favorieten in  in elk genre."

Om geen veredelde openluchtfuif te zijn, wordt er ook volop gemikt op een resem randactiviteiten. Er is een zeefdrukstand, een skate-contest op de mini-ramp, live graffiti, workshops en een rist foodtrucks. Daar zit een duidelijk toekomstperspectief achter: het evenement is er voor iedereen. Krachtveld wil niet naast z'n schoenen lopen, maar kijken toch tot waar het potentieel reikt. Het uittesten van deze formule lijkt daarbij de grootste troef.

Is Krachtveld volledig je ding? Waag je kans op een duoticket door bovenaan dit artikel op 'Deelnemen' te klikken. Succes!