×

Waarschuwingsbericht

Om deel te nemen aan wedstrijden moet je inloggen of je registreren.

Win een duoticket voor Spoorloos met Jay Lumen in Rumba (28/04)

De vorige editie van Spoorloos in februari in de Leuvense Rumba was er niet naast. De Vlaamse technovedetten Amelie Lens, Charlotte De Witte en Captain Flash zorgden met hun technotrein voor een volgepakte club die meermaals het kookpunt bereikte. Wij waren er bij en legden ons oor goedkeurend te luister.

Gelukkig staat er alweer een nieuwe editie voor de deur, deze keer met de Hongaarse techhouse- en technoster Jay Lumen. Ook toppers van bij ons Gewelt en Viktor Bodrovski tekenen samen met de Spoorloos hosts present. Wil jij aanstaande donderdag 28 april het spoor helemaal bijster geraken, dan ben je aan het juiste adres, want wij mogen met veel plezier twee duotickets weggeven.

Jay Lumen komt langs in Leuven in het kader van zijn Dirty Groove Tour, genoemd naar zijn nieuwe EP die momenteel in de hoogste regionen van de techhouse chart op Beatport kampeert. Het voorbije jaar kon je hem ook nog terugvinden bij het toonaangevende Suara met de Power Chords EP, en we onthouden ook de Fusion EP op zijn eigen label Footwork.

De jongens van Gewelt zijn alom bekend dankzij vele geslaagde passages in de Hasseltse Forty Five. Ze stonden recent nog naast Derrick Carter op Play’house en mochten afsluiten in Le Cadran na absolute legende Kölsch, een niet mis te verstane referentie. In België is er dus niet veel wat ze nog niet van hun bucket list mochten schrappen, maar ook in het internationale kader hebben ze al wat punten gescoord. Hun track Charity, die uitkwam bij Taub Recordings, kwam immers terecht op de Toolroom Live 03 compilatie, vergezeld door namen als Hot Since 82, Filterheadz en KiNK. Dat is niet slecht.

Je voelt het al aankomen, de Rumba zal donderdag uit zijn voegen barsten dus zorg er voor dat je als de bliksem bent geregistreerd of ingelogd en klik vervolgens op ‘Deelnemen’ bovenaan deze pagina. Succes!