×

Waarschuwingsbericht

Om deel te nemen aan wedstrijden moet je inloggen of je registreren.

Win een duoticket voor RIMBU Presents South London Analogue Material @ Kompass Klub (07/05)

Een weekje na de officiële (her)opening van de Kompass Klub maakt het gloednieuwe concept RIMBU er zijn intrede. En dat ze dat met een knal zullen doen staat nu al vast. Zij nodigden immers het Londense label van AnsomeSouth London Analogue Material, uit. Naast de labelbaas zakken ook UVB, Sleeparchive, Ossian en Myler af naar de Gentse club. Wij mogen twee duo's gratis laten kennismaken met de alles verscheurende sound van South London Analogue Material.

South London Analogue Material is het relatief nieuwe vinyl-only label van het Britse genie Ansome. Het label heeft nog maar drie platen uitgebracht, maar kreeg daarvoor wel al Bas Mooy, Forward Strategy GroupClouds, Keepsakes en JoeFarr op zijn roster. Ansome, die zelf nog niet eens zo lang in business is, bracht al platen uit op Mord Records, Them Recordings en recent ook een album op Perc Trax. Verwacht doorgedraaide verticuteermachines en een losgeslagen hoogspanningsnetwerk die gekneed worden tot het beste wat UK techno te bieden heeft.

Voor die tweede headliner UVB mag het er qua timing allemaal wat rechtlijniger aan toe gaan. De Fransman die voornamelijk uitbrengt op Mord Records - een occasioneel uitstapje naar PoleGroup kan natuurlijk altijd - verwierf wellicht het meest bekendheid met zijn intussen als neoklassieker bestempelde Mixtion. Wie het heerschap echter iets beter wil leren kennen, kan het best zijn recentste album Life een flinke luisterbeurt geven.

Het hardst uitkijken wordt het echter misschien wel naar de Berlijnse veteraan Sleeparchive. Ostgut Ton, Tresor, Token, CLR, Repitch, Mord, er is geen donker technolabel of de Duitser heeft er niet op uitgebracht. Een must see voor iedere liefhebber van de hardere dansmuziek. Tot slot vinden we nog twee poulains van de Brit in de line-up. Voor wie graag een stevige streep muziek wil aanhoren van opkomende talenten in de scene, raden wij de back to back van Myler en Ossian aan. Ronkende namen, briesende locatie, thuisblijven is geen optie.

RIMBU invites South London Analogue Material vindt plaats op 7 mei in Gentse Kompass Klub. Deelnemen voor gratis tickets kan door bovenaan dit artikel op 'Deelnemen' te klikken. Inloggen of registratie vereist.

Artiesten in dit artikel
UVB