×

Waarschuwingsbericht

Om deel te nemen aan wedstrijden moet je inloggen of je registreren.

Win een duoticket voor Where House invites South London Analogue Material (21/05)

Het is nog geen twee weken geleden of Ansomes snoeiharde South London Analogue Material komt ons Belgenlandje opnieuw onveilig maken. Na Gent is nu Antwerpen aan de beurt, Where House invites South London Analogue Material in Petrol. Iedereen klaar voor gratis duotickets?

Wie Where House zegt, zegt automatisch ook Ansome. De man pronkte al drie keer op de line-up van het Antwerpse technoconcept en alle liefhebbers zullen er niet rouwig om zijn dat de gekke Brit zijn livekunstjes nog eens komt overdoen. Net zoals vorige keer schiet Ossian hem te hulp maar ook Ayarcana zal zich in de analoge technodebatten moeien. Dat trio samen op één podium? Een unicum.

Nog van de S.L.A.M.-familie is Nieuw-Zeelander Keepsakes die zeker niet moet onderdoen als het op brutaal technogeweld aankomt en met 138 ontvangt Where House ook hoog bezoek uit de States.

Nog hoog bezoek is Where House-resident Nick Bollaert. Letterlijk dan, de dubbele meter uit Kapellen verzorgt met veel plezier de warm-up van de avond.    

Fuzz Magazine geeft twee duotickets weg. Deelnemen aan deze wedstrijd kan door bovenaan dit artikel op ‘Deelnemen’ te klikken. Inloggen of korte registratie vereist. Hieronder zie je hoe de S.L.A.M. takeover er twee weken geleden aan toe ging in de Gentse Kompass Klub.