×

Waarschuwingsbericht

Om deel te nemen aan wedstrijden moet je inloggen of je registreren.

Win een duoticket voor Your Alter Ego @ Sint-Truiden (11/06)

Sint-Truiden kent naast Lust Outdoor nog nieuwe feestinitiatieven. Your Alter Ego is er daar eentje van. Het concept zal nu voor de eerste keer doorgaan, en dat in Bar Balthazar. Op de line-up staan Fake That, Phill V., Gili Jack en Sempke. Win nu een duoticket!

De Limburgse organisatie Formal Concepts lanceert haar eerste event: Your Alter Ego. Op 11 juni zal de eerste editie ervan doorgaan in Bar Balthazar, haast op de Grote Markt in Sint-Truiden.

De line-up bestaat uit nationale dj's, maar dus zeker niet minder goed. Om in de juiste mood terecht te komen zal Phill V. uitpakken met wat funky housebeats. Hij is zelf geen vreemde in Bar Balthazar. Daarnaast is er Sempke, eveneens een andere Limburgse kracht op deze line-up!

Vervolgens spotten we de enige vrouw op de line-up! Gili Jack stond al enkele keren op de line-ups van RAW / Stereo, en nu dus ook op die van Your Alter Ego.

De laatsten die het muzikale roer in handen nemen zijn de heren van Fake That. Zij zullen dus als Truienaren een echte thuismatch spelen. Hopelijk zijn ze al wat bekomen van Lust Outdoor, waar zij mee de organisatie deden!

We geven dus enkele duotickets weg voor dit event. Inloggen of registreren en dan kan je bovenaan dit artikel op de knop 'Deelnemen' klikken.

Artiesten in dit artikel