×

Waarschuwingsbericht

Om deel te nemen aan wedstrijden moet je inloggen of je registreren.

Win een duoticket voor KleinHouse Open Air (11/06)

Dat KleinHouse een zeer aangename toevoeging is aan het Belgische feestlandschap schreven we eerder al. Nog even opfrissen misschien? KleinHouse staat voor kwaliteit, punt. Ook ditmaal leveren ze een straffe line-up met namen die je spijtig genoeg te weinig in België kan bewonderen. Onder andere internationaal geweld zoals Joy Orbison, Pional, Palms Trax en Tsepo in combinatie met wat leuks van binnen onze landsgrenzen: Hush Hefner, Borealis, Bafana, Lunar en vele meer. Al aan het likkebaarden? Fuzz Magazine geeft twee duotickets weg voor aanstaande zaterdag. 

KleinHouse haalde binnen hun éénjarig bestaan al Ejeca, Konstantin Sibold, Hunee, Nuno Dos Santos en Friend Within naar hun indoor (Ampere Club) en outdoor edities. Deze zaterdag kan je opnieuw terecht op de magische site van het Noordkasteel in Antwerpen waar ook de thuishaven ligt van Magiq Spiegeltent en de Sonntag feesten. 

Joy Orbison floreert tussen house, garage, jungle en techno. Zijn Hyph Mngo die in 2009 het levenslicht zag op Hot Flush kan ondertussen al als een klassieker beschouwd worden. Ook zijn Big Room Tech House DJ Tool Tip hoorde je de voorbije jaren zeker wel eens als je een club passeerde. Vandaag de dag gooit 'ie het meer over een experimentelere boeg, maar we wachten nog op wat nieuw vers werk van de Brit. 

Pional is goede maatjes met John Talabot en is vooralsnog een van de best bewaarde geheimen van de Spaanse muziekindustrie. Je kan hem deze zomer ook nog aan het werk zien op Paradise City Festival. In februari vorig jaar bracht hij een bezoekje aan Studio Brussel en leverde daar deze set af.

Verder kan je ook nog genieten van Palms Trax - ook op Glastonbury deze zomer -, Tsepo - omnipresent op de Nederlandse festivalpodia -, SHMLSS, Stefano RitteriTin Tius, Pieter Jansen en de Love Glove DJ's. Ons Belgenland is ook leuk vertegenwoordigd door Hush Hefner, Bafana, Borealis, Lunar, Exalt en Nederlandse Antwerpenaar Wolfgang Sucks. 

Als jij hier deel van uit wil maken, zorgt Fuzz Magazine voor de tickets. Het enige wat je daarvoor hoeft te doen is je inloggen/registreren en hierboven op 'DEELNEMEN' klikken, peanuts. Als je niet bij de gelukkigen bent, er zijn nog steeds kaarten te koop.