×

Waarschuwingsbericht

Om deel te nemen aan wedstrijden moet je inloggen of je registreren.

Win een duoticket voor 45 FEST @ Forty Five (29/06)

Op woensdag 29 juni trekt Forty Five nog eens stevig van leer. Tijdens hun 45 FEST stomen ze 4 podia voor het publiek klaar, drie ervan indoor en de mainstage is als het ware open air! De Bootstraat maakt die avond plaats voor heel wat elektronische genres: techno, drum 'n' bass, hiphop, bass, house en nog veel meer.

Laat die examenstress op 29 juni eindelijk van je schouders vallen en ga eens goed uit de bol op 45 FEST. Vorig jaar was het event uitverkocht dus je kan best het nodige al in orde brengen! Moest je er niet bij geweest zijn vorige keer, bekijk dan de aftermovie eens:

We beginnen met de pittigste namen op de main stage. Er mag dan wel geen dak zijn voor deze stage, maar toch zal het eraf gaan. Househeld Format: B zal daar ongetwijfeld een groot aandeel in hebben. Lil Kleine zal er eveneens bij zijn, idem voor Belgisch future house-talent LIMITS en MAUSE-confraters Pandes en Oblikato.

De ideale zomerstart dus, en daar zorgen deze house- en techno-dj's mee voor: headliner Deborah de Luca, Random- & FloorFiller-opperhoofden Trooper en Nick Vallon en DJ Mania-laureaten Kijumba, Vertier en Klaps TC.

Daarnaast zal er ook een voldoende dosis hiphop en future bass aan bod komen dankzij Soul Shakers & MC Mota, Jewels, Limbomania's finest Roach en Maverick, de frontman van AKS.

Tenslotte is er nog het drum 'n' bass-gedeelte. Murdock zoekt zich andermaal een weg naar Hasselt, maar ook James Marvel & MC Mota (andermaal) zijn van de partij. Bovendien krijgen jongelingen BassHacker, Empire, La Junta, Riotrash en MC Seko een mooie, eerlijke kans op 45 FEST. Top van de organisatie!

We mogen nu 5 duotickets weggeven! Inloggen of registreren en dus snel op die 'Deelnemen'-knop hierboven klikken.