×

Waarschuwingsbericht

Om deel te nemen aan wedstrijden moet je inloggen of je registreren.

Win een duoticket voor Trust met Nick Curly @ CdA (25/06)

Deze week hadden ze een evenement op Sonar Off,  een maand geleden zaten ze in Watergate, op 25 juni komen ze voor een derde maal naar België – Café d’Anvers om specifiek te zijn. We hebben het inderdaad over Nick Curly en zijn Trust-concept. We mogen 2 duo's blij maken!

Nick Curly zelf hoeft weinig introductie. Zijn producties verschijnen op veelzeggende labels als Drumcode, Truesoul, Defected, Mobilee Records, Suara, Tronic en die waslijst loopt nog een eindje door. Zijn sounds variëren tussen groovy techhouse en minimalistische techno. Dat hij sowieso het beste van zichzelf zal geven in de Antwerpse kerk staat als een paal boven water.

Voor deze editie van Trust brengt hij niemand minder dan Cuartero mee. De Spanjaard brak vorig jaar door in België. Wereldwijd maakte hij dan weer furore met ondermeer zijn sterke Dioneli EP op Jamie Jones’ Hot Creations waarbij vooral Liquido nog wekelijks hoorbaar is in allerhande clubs. Hij zal het altaar laten beven met ghetto influenced techhouse.

Deze twee mooie namen worden aangevuld met Belgische schoonheden. Kinderen aan huis deze avond zijn residents Igor Vicente en Nukov & Yelmet. Zij kunnen eveneens hoogaangeschreven releases op Hot Creations voorleggen. Een avond die dus niet kan fout gaan!

De examens lopen ten einde, het assortiment aan evenementen groeit weer aan en je kan weer zonder schaamte feesten tot de zon weer opkomt. Om jullie portemonnee daarbij te helpen, geven wij twee duotickets weg voor zaterdag 25 juni in Café d’Anvers. Aarzel niet. Log in of registreer je en druk op ‘Deelnemen’ bovenaan deze pagina!