×

Waarschuwingsbericht

Om deel te nemen aan wedstrijden moet je inloggen of je registreren.

Win een duoticket voor Obskuur outdoor (30/07)

Op 30 juli kan je terecht in Rillaar, een deelgemeente van Aarschot in de provincie Vlaams-Brabant, voor de eerste openlucht editie van Obskuur. Na enkele succesvolle indoor edities besluit de organisatie om het wat groter aan te pakken. Obskuur Outdoor zorgt voor een mooie affiche waarop Amelie Lens, Bollen & Fichtner, J.Køps, Unclesand, Syntax, Conflate, Jarpi en Beau Demeyer staan te pronken. Obskuur Outdoor is een house- en technofeest dat overdag doorgaat en creëert daarmee automatisch een festivalgevoel.

Amelie Lens staat niet alleen op grote Belgische dancefestivals (WECANDANCE, Extrema Outdoor Belgium, Ostend Beach,...), maar grijpt ook graag de kans om op een beginnend concept te draaien. Als dj zien we Amelie regelmatig op een affiche staan maar ook haar producties scheren hoge toppen.

Nog sterke producties komen uit de vingers van Bollen & Fichtner. Ze deinzen er dan ook niet voor terug om die te integreren in hun dj-sets. Als residents in Café d'Anvers hebben zeulen ze bakken ervaring mee en hebben ze reeds hun stempel gedrukt op het Belgische nachtleven. 

Obskuur-residents Syntax en Conflate ondersteunen J.Køps, Unclesand, Jarpi en Beau Demeyer. Wil jij erbij zijn op zaterdag 30 juli? Neem dan deel aan onze wedstrijd door je in te loggen en bovenaan dit artikel op DEELNEMEN te klikken. Wie weet win jij één van de onze duotickets!

Meer informatie over het event en tickets vind je terug op Facebook.

Coverfoto: © Obskuur Outdoor

Gerelateerd