×

Waarschuwingsbericht

Om deel te nemen aan wedstrijden moet je inloggen of je registreren.

Win een duoticket voor 12 Inch Lovers Outdoor in Peer (21/07)

Het concept is simpel. Dj's op de line-up van 12 Inch Lovers mogen, wat dacht je, enkel met vinyl draaien. Het outdoorevent zal op 21 juli doorgaan op een prachtige locatie, letterlijk in het midden van een bos in Peer. Wij mogen alvast een tweetal duotickets weggeven!

Ter hoogte van de gekende meubelboulevard strijkt op 21 juli het Limburgse outdoorevent 12 Inch Lovers neer. Na een geslaagde editie vorig jaar kon een vervolg niet uitblijven. De deuren of beter gezegd de boomstronken vliegen open vanaf 13u, en rond middernacht zullen de laatste beats weerklinken in Peer die avond.

De nadruk ligt op house, kwaliteit en veel feest. En niet te vergeten, liefde voor het zwarte goud. Breng al deze elementen bij elkaar en dan verschijnen deze dj's op de line-up: Younes, Deltano (Fuzz Exclusief een tijdje terug!), Jackk, Chicago Habit, Gemeni en Tim. Ook organisatoren Cemode en Seelen zullen ongetwijfeld achter de decks hun plaatsje innemen!

Zin in geweldige house-, groove- en technoklassiekers? Nog niets te doen op 21 juli? 12 Inch Lovers zorgt voor enkele foodtrucks, een bosrijke locatie en natuurlijk muziek! Tickets zijn er niet in voorverkoop, enkel aan de inkom, of bij ons! Registreer je even, of log in, en dan kan je bovenaan deze wedstrijd op de knop 'Deelnemen' klikken. Veel succes :-)