×

Waarschuwingsbericht

Om deel te nemen aan wedstrijden moet je inloggen of je registreren.

Win een duoticket voor SILO x bunkTEK in Glabbeek (05/08)

Club Silo en bunkTEK hebben in het verleden al onwaarschijnlijke feestjes gegeven met onder andere Dave Clarke, Chris Liebing, Dixon, Jeff Mills en nog vele andere toppers. Op 5 augustus zijn ze terug met een alweer fantastische line-up. Sven Väth, Marcel Dettmann, Vril live, Mattheis, Etapp Kyle en Border One breken dan het kot af in Glabbeek, samen met een geheime special guest.

Om het tienjarig bestaan van Club Silo te vieren pakt SILO x bunkTEK uit met een editie die outdoor start vanaf 15u. Het feest wordt 's nachts indoor verdergezet. Sven Väth, de Duitse papa der techno, speelt een set van drie uur lang in de buitenlucht. Ook Mattheis en de special guest spelen outdoor, voordat de avond valt.

Binnen staat Marcel Dettmann achter de decks. Ook een Duitser, maar met iets meer haar dan Sven Väth, met eveneens met heel veel ervaring en aanzien. Hij wordt bijgestaan door een liveset van Vrildie ons op Awakenings Antwerpen omver blies, Border One en Etapp Kyle. Voorlopig kunnen we enkel gissen naar de special guest, maar als je weet welke toppers er al op de affiches hebben gestaan in het verleden zal dat zeker de moeite zijn.

Wij geven vijf get in early-duotickets weg, dat wil zeggen dat je voor 19u binnen moet zijn indien je deze wedstrijd wint. Hoe neem je deel? Heel simpel, meld je aan en klik op de knop 'Deelnemen' bovenaan dit artikel. We wensen je veel succes, en laat zeker even weten hoe het was in Glabbeek. Alle informatie over de organisatie, tickets en de locatie vind je op de website en Facebook.