×

Waarschuwingsbericht

Om deel te nemen aan wedstrijden moet je inloggen of je registreren.

Win een duoticket voor de Lokerse Feesten met Carl Craig (08/08)

De Gentse trots van de Overpoort, Decadance, slaat op 8 augustus de handen in elkaar met Red Bull Elektropedia om de Lokerse Feesten te voorzien van een portie elektronisch geweld. Hiervoor nodigen ze één van de grootmeesters van de techno-scene uit: Carl Craig. Welbekende Belgen Fabrice Lig en Pete Howl prijken eveneens op de line-up. 

Red Bull Elektropedia slaat elke dag van de Lokerse Feesten de handen in elkaar met een andere organisatie. 10 dagen lang programmeren ze de meest verfijnde elektronische muziek, gaande van house, over bass tot retro. Zo kan je onder meer Murdock, Kong, Dr Lektroluv, Agoria en Yves Deruyter de tent zien afbreken. 

Marathonman Pete Howl is een meester in het afsluiten en dat liefst tot in de vroege uurtjes, maar ditmaal doet ie de opwarming. Gentenaars dragen Howl al jaren op handen. Is het niet omdat hij Nina Kraviz, Surgeon en Rebekah uitnodigde in de Deca, dan wel omdat hij hun benen tot 's morgens (of 's middags) in beweging hield. 

Fabrice Lig bracht onlangs nog het nieuws naar buiten dat hij met een eigen label komt. In het verleden werkte hij ook al samen met Carl Craig, dus dat wordt vast een leuk weerzien. Zo bracht Lig in 2014 zijn album Galactic Soul Odyssey uit op Craig's Planet E Communications

Carl Craig is de absolute headliner in de Red Bull Elektropedia room op 8 augustus. Geboren en getogen in Detroit, dat zegt vaak al genoeg als techno dj, niet? Sinds 1989 is de Grammy-genomineerde actief als dj, producer, remixer en labelowner. Sindsdien veroverde hij wereldwijd talloze podia met zijn inspirerende sets.

Wij geven enkele duotickets weg voor deze avond op de Lokerse Feesten. Wil jij erbij zijn? Neem dan deel aan onze wedstrijd door je in te loggen en bovenaan het artikel op DEELNEMEN te klikken. Succes!