×

Waarschuwingsbericht

Om deel te nemen aan wedstrijden moet je inloggen of je registreren.

Win een duoticket voor WPH x Private Sessions' Rooftop Session (21/08)

De heren van Private Sessions en We Play House Recordings roepen het al even van de daken. Op zondag 21 augustus schotelen ze jullie een leuke combinatie van dansen en eten voor. Dat alles op het dak van het Gaston Restaurant & Bar by Coeur d’Artichaut in Gent. Al vanaf klokslag 13u kan je je begeven naar de Wiedauwkaai, liefst met je zondagse dansoutfit én opgeblonken dansschoentjes.

“Maar dat is megavroeg en ik ga met de kater van mijn leven zitten?!” 

Die zin willen we niemand horen uitkramen want overal is aan gedacht. Tot 15u kan je knabbelen en kauwen op vleesjes die vakkundig worden gebakken door Gaston. Indien je interesse hebt in deze smakelijke hap moet je mailen naar info@privatesessions.be voor vrijdag 19 augustus met de vermelding van je naam, nummers en de keuze veggie of vlees. Om deze lekkernijen te kunnen consumeren moet je slechts in het bezit zijn van maar vijftien euro’s.

Niet enkel het eten zal van strakke kwaliteit zijn. De muziek is dat vanzelfsprekend ook. Voor deze gelegenheid nodigden ze een Duitse knaap uit. Jacob Korn komt hier een live performance geven. Zijn sounds zijn beïnvloed door house en techno van de jaren '90 en de mannen van Kraftwerk. Maar binnen de lijnen kleuren doet hij zeker niet. Met zijn producties experimenteert hij ook met hip hop, jazzelementen en andere creatieve spinsels die zich afspelen onder zijn goedgevulde hersenpan. 

Hij mocht al twee keer voor de Boiler Room-camera zijn ding doen en liet zijn kunnen al in Spanje, Canada, Noorwegen, Denemarken en de andere helft van Europa zien. Als we al zijn opnamemateriaal even doornemen, mogen we met zekerheid stellen dat dit een bewegelijke namiddag/avond zal worden.

Verdere hoogstaande opvulling wordt verzorgd door de We Play House-baas Red D en Private Family. Hier is alvast nog een kleine voorproever afkomstig van de laatste Private Session met Bafana.

Fuzz zou Fuzz niet zijn als we geen gratis te winnen tickets voor jullie hadden. Klik als de bliksem op aanmelden of registeren en vervolgens op de knop ‘deelnemen’. De dansgoden zullen op zaterdag 20 augustus twee keer twee gelukkige zieltjes blij maken. Mocht jij nu niet geboren zijn voor het geluk, raden we je aan om je ticket online te bestellen aangezien de plaatsen beperkt zijn!