×

Waarschuwingsbericht

Om deel te nemen aan wedstrijden moet je inloggen of je registreren.

Win een duoticket voor Avian Showcase @ Kompass (04/11)

Op vrijdag 4 november houdt het label Avian halt in Gent. Tijdens de Avian Showcase zullen enkele artiesten, met oprichter Shifted op kop, het beste van zichzelf geven in de Gentse technohotspot Kompass. Ook jij kan er via Fuzz Magazine bijzijn, maar er is meer! Naast een duoticket voor de Avian Showcase, mogen we ook een ingekaderd en gesigneerd artwork van Shifted zijn nieuwste album Appropriation Stories verloten onder onze lezers!

De Britse producer Shifted combineert sinds jaar en dag stevige techno met vlagen ambient. Een perfecte combo, getuige zijn sterke albums Crossed Paths (2012) en Under A Single Banner (2013) waarmee hij naam en faam verwierf. Naast het producen richtte hij in 2011 het label Avian op dat een thuishaven werd voor experimentele techno en wat later nog het zusterlabel Mira. Avian groeide ondertussen uit tot één van de meest vernieuwende en toonaangevende labels binnen de technowereld.

Afgelopen jaar bracht Guy Brewer, zoals Shifted door het dagelijkse leven gaat, zijn nieuwste 10 tracks tellende album Appropriation Stories op de markt via Hospital Productions. Zoals altijd zorgde Shifted opnieuw voor een prachtig bijhorend artwork dat je nu kan winnen via Fuzz.

In het kader van dit album trekt Shifted nu met zijn label Avian de wijde wereld in. Zo komen ze ook langs in Kompass. Naast opperhoofd Shifted zullen ook Sigha en het mysterieuze Zweedse project SHXCXCHCXSH (uitgesproken als Tshh Tshh) naar Gent afzakken. 

De eveneens Britse producer Sigha kennen we naast zijn releases op Avian ook van straffe producties op het Belgische Token, Scuba's Hotflush Recordings, Chris Liebing zijn CLR, Blueprint Records en zijn eigen label Our Circula Sound. Wie zijn producties wat kent, weet nu al dat hij in Kompass een oerdegelijke, keihard beukende technoset zal afleveren om duimen en vingers bij af te likken.

Over de Zweedse heren van SHXCXCHCXSH is vrij weinig geweten, behalve dat ze het liefst in hun studio werken, zelden buitenkomen maar altijd steengoeie producties de wereld insturen met de vreemdste titels. Bij hun laatste uitstekende album op Avian bestonden de tracktitels bijvoorbeeld allemaal uit een opeenvolging van Ss. Onze landgenoot Tom Dazing vervolledigt tenslotte de line-up.

Wil je erbij zijn op vrijdag 4 november in Kompass? Waag dan snel je kans! Het enige wat je er voor hoeft te doen is je inloggen of registreren en bovenaan dit artikel op de knop 'DEELNEMEN' te klikken. Bovendien krijg je er nog een gesigneerd en ingekaderd artwork van Shifted zijn album bovenop!

Wil je zeker zijn van je plekje in Kompass? Dan kan je ook tickets online aanschaffen aan €10. Verdere info kan je vinden op het Facebook-evenement van de Avian Showcase.

Artiesten in dit artikel