×

Waarschuwingsbericht

Om deel te nemen aan wedstrijden moet je inloggen of je registreren.

Win een duoticket voor Tide Festival (04/11)

Op vrijdag 4 november gaat de eerste editie van het gloednieuwe Tide Festival door in het Casino van Koksijde. Het festival ontstond uit een samenwerking tussen Westcoast U:nite en de Gentse club Decadance. Ook jij kan er dankzij Fuzz Magazine bijzijn. We krijgen namelijk de eer een duoticket te verloten onder onze lezers!

Dr. Lektroluv is de absolute headliner in Koksijde. Naast de groene dokter vinden we ook Decadance-coryfee Pete Howl - die we onlangs nog uitgebreid interviewden - en TRiXY terug op de line-up, die verder wordt aangevuld met oprichters Pfeffer & Bert, SirJacobs, Poireau & Mook en Royal Flush.

Een tijdje geleden schotelden we de organisatie al enkele vragen voor, waarin organisator Ben Peperstraete uitlegt hoe het festival tot stand kwam. Daaruit bleek verder dat ze Dr. Lektroluv deels uit nostalgie naar de kust lokten.

Tickets kan je online bemachtigen vanaf €15, of je kan er ook dankzij Fuzz Magazine gratis naartoe! Het enige wat je daarvoor hoeft te doen, is je in te loggen of je registreren en vervolgens op de knop 'DEELNEMEN' te drukken bovenaan dit artikel. Voor verdere info kan je terecht op het Facebook-evenement van Tide Festival. Veel succes!