×

Waarschuwingsbericht

Om deel te nemen aan wedstrijden moet je inloggen of je registreren.

Win een duoticket voor Tribal Roots @ Petrol (12/11)

Het regent tegenwoordig superlatieven rondom ‘finaal’ en ‘allerlaatste’ als het over de Antwerpse Petrol Club en Piaf gaat. De legendarische undergroundtempel sluit dan ook de deuren en ook voor vaste gast Dacru Records moet er dus nen allerletste verschijnen. Het groots psytrancefeest Tribal Roots - dat al jaar en dag in Petrol doorgaat - vindt plaats op zaterdag 12 november. Fuzz Magazine geeft vijf duotickets weg voor de laatste ‘goa’ in Petrol, dus snel deelnemen is de boodschap!

Met Tribal Roots mikt Dacru Records op de wortels der psytrance/goa en nodigt daarvoor telkens internationale grootheden uit. Deze keer pronken Man With No Name, MFG, Oforia, Tandu, Pigs In Space en Passenger hoog op de affiche. Zij worden vakkundig bijgestaan door Anoebis, Bonas & Sense en mede-organisator DigiCult.

‘Retro’ en ‘oldschool’ zijn de kernwoorden voor Tribal Roots, dus de doorwinterde goa-ganger komt zeker aan zijn trekken. Ook de gemiddelde muziekliefhebber kan zich verlekkeren op voornamelijk livesets, met die van de Brit Man With No Name als absoluut hoogtepunt. Dacru Records staat ook steeds garant voor een tot de verbeelding sprekende inkleding, zoals we zelf konden aanschouwen op hun vijftienjarig verjaardagsfeest.

Met Infected Mushroom als grootste naam wordt Israël wel eens bekeken als één van de grootste psytrance-naties. Vorig jaar nog verwelkomde Dacru Yahel in Petrol en nu ontvangt het maar liefst vijf retrohelden uit de ministaat. Niet enkel MFG en Passenger doen het volledig live maar ook Oforia, Tandu en Pigs In Space bundelen de krachten voor een retro live set. U bent gewaarschuwd.

Deelnemen aan deze wedstrijd is mogelijk door bovenaan dit artikel op ‘deelnemen’ te klikken. Inloggen of korte registratie na de klik, veel succes!

Coverfoto Tribal Roots 2015 © Kris 'Boedhaman' Deplaedt