×

Waarschuwingsbericht

Om deel te nemen aan wedstrijden moet je inloggen of je registreren.

Win een duoticket voor Âme (live) in Café d’Anvers (09/12)

Op vrijdag 9/12 speelt het Duitse house-en technoduo Âme een liveset in Café d’Anvers. Naast die klepper nodigt FloorFiller ook Joyhauser, Konna, Decoy en Jerrymore uit. Alle 'early bird' tickets zijn de deur al uit, maar via Fuzz Magazine maak je kans op één van de drie duotickets.

Âme runt samen met Dixon het populaire recordlabel Innervisions. Ze houden de reputatie van dat label hoog door steengoede livesets, prachtige remixen en eigen producties. Hun set van op DGTL Barcelona samen met Rødhåd verraadt alleszins dat ze niet bang zijn van een streepje techno.

Ook Joyhauser zakt op 9/12 af naar Antwerpen. De FloorFiller residents finaliseerden nog maar net een nieuwe ep en sluiten Café d’Anvers af na Âme. Decoy en Jerrymore zijn ook vaste gasten op de affiches van FloorFiller. Samen met Studio Brussels nieuwe aanwinst Konna wordt het zeker en vast een topeditie.

Er zijn uiteraard nog tickets (€15) te verkrijgen via deze link. Verdere informatie in verband met het event vind je terug op de facebook-pagina, maar het is misschien geen slecht idee om ons ook nog even in de gaten te houden. 

Coverfoto copyright FloorFiller.