×

Waarschuwingsbericht

Om deel te nemen aan wedstrijden moet je inloggen of je registreren.

Win een duoticket voor A Rave Odyssey @ Kompass (31/12)

Het nieuwe jaar inzetten gaat steevast gepaard met een stevig feest! Eerder somden we al heel wat interessante NYE-events op in een lijstje waarin A Rave Odyssey te Kompass een prominente plaats kreeg. Nu kan je via Fuzz Magazine er zelf ook bijzijn!

Wat krijg je als topconcepten Roots of Minimal, Hertz (check ons afscheidsinterview!) en Kowboys And Indians de handen in elkaar slaan? Een 16 uur durende rave om duimen en vingers bij af te likken in de Gentse technobunker Kompass met maar liefst 9 internationale acts. Vanaf 22u al kan je in Kompass terecht om vervolgens door te trekken tot in de namiddag. 

Luke Slater is top of the bill van de ganse line-up en prijkt dan ook bovenaan de affiche. Hij speelt tijdens A Rave Odyssey in de Kontrolekamer. De Brit, die we ook kennen onder zijn alias Planetary Assault Systems, is een ware legende en kan met releases op onder meer Ostgut Ton al een rijkgevuld palmares voorleggen.

Het Duitse geweld komt dan weer van R&S-lid Paula Temple en rijzende ster Tommy Four Seven. Die eerste bracht reeds meerdere releases uit op het gevierde R&S terwijl Tommy al releases op labels als Chris Liebing zijn CLR en Stroboscopic Artefacts op zijn conto mag schrijven. Daarnaast richtte hij ook zijn eigen label 47 op.

Ook de Italiaan Lucy, het Franse UVB, gekend van het loeiharde Mord Records, en de uit New York afkomstige maar in Berlijn gevestigde Phase Fatale zijn van de partij. Border One, wellicht hét grootste technotalent dat ons land rijk is, vervolledigt de Kontrolekamer.

In de Karrosserie is Sebastian Mullaert de artiest die met stip genoteerd staat. De Zweed die ook producet onder het pseudoniem Minilogue, brengt er een liveset. Verder treffen we ook Konstantin van de in 2016 alomtegenwoordige Giegling-familie, de Amerikaan Shaun Reeves, Moodfamily-talent AMyn - check zijn recentste EP op Apollo Records! - en KooDoo - die op Neon nog overtuigde - & Lamaz aan op de line-up. Ook NLSD, Deejames, Die Clique en Yentl. vinden we terug op de line-up.

Wil je erbij zijn? Tickets kan je nog steeds online aankopen, maar je kan ook je kans wagen met onze wedstrijd! We krijgen namelijk de eer duotickets voor dit event uit te delen onder onze lezers. Hoe kan je winnen? Vrij simpel, je hoeft je enkel in te loggen of je te registreren en vervolgens bovenaan dit artikel op de knop 'DEELNEMEN' te klikken. Voor verdere info kan je terecht op het Facebook-event.