×

Waarschuwingsbericht

Om deel te nemen aan wedstrijden moet je inloggen of je registreren.

Win een duopas voor alle zaterdagen van januari @ Fuse

Een nieuw jaar, een nieuwe start, ook voor Fuse! De legendarische tempel is allerminst van plan het in 2017 wat kalmer aan te doen. Getuige hun nieuwe huisstijl op vlak van artwork en design, opgesteld door Adriaan Tas en Corbin Mahieu. Om deze nieuwe huisstijl te vieren hebben we wel een heel mooi eindejaarscadeau in de aanbieding, we mogen namelijk een duopas verloten onder onze lezers die je iedere zaterdag van januari gratis toegang verleent tot Fuse.

Na een prachtig kerstcadeau in de vorm van een last minute aangekondigde Deewee label night met 2manydjs, en de opstart van een eigen label (check ons interview hierover met Pierre en GoldFFinch!) kijkt Fuse nu 2017 vol goeie moed tegemoet. Met de nieuwe, verfrissende huisstijl lanceren ze ook weer heel wat topnamen voor januari:

Zaterdag 7 januari '17

De eerste zaterdag van het nieuwe jaar wordt ingevuld door Play Label Records. Zij nodigen er de in India geboren Daso uit die er liveset zal brengen. De Duitse producer, ondertussen gevestigd in Keulen, gooide in 2006 hoge ogen met zijn debuut en draait sindsdien al een decennium lang mee aan de top van de technoïndustrie. Hij wordt bijgestaan in Fuse door Exon Bacon en Latence.

Zaterdag 14 januari '17

Dan Shake, die vooral furore maakte met releases op Moodymann zijn Mahogani Music, zakt een weekje later af naar Brussel. Naast de Brit zullen ook Handless DJ en resident Pierre hun beste platen bovenhalen die avond.

Zaterdag 21 januari '17

Op zaterdag 21 januari weet Fuse opnieuw een klepper van formaat te strikken. Niemand minder dan Sebastian Mullaert zal er een liveset komen brengen. De Zweed, die we ook kennen van zijn ander project Minilogue, is een graag geziene gast in ons land en staat altijd garant voor een veelzijdige topset. Naast Sebastian zullen ook de Nederlander Applescal - die we in oktober nog tipten als één van de te ontdekken artiesten op ADE - en residents Pierre en Deg hun duivels ontbinden.

Zaterdag 28 januari '17

Maar de grootste namen houden ze voor de laatste zaterdag van de maand. Op zaterdag 28 januari komen niemand minder dan Speedy J en Scuba naar Brussel afgezakt. Levende legende Speedy J is al sinds het begin van de jaren '90 een vaste waarde als headliner op techno-events over de ganse aardbol en Scuba, oprichter van het toonaangevende Hotflush Recordings - die we eerder nog interviewden op Fuzz - moet zeker niet onderdoen.

Gooi daar nog eens A. Brehme en Deg bij, en je krijgt al een stomend feestje. En alsof dat nog niet genoeg is, komt ook Mandar die avond langs voor een liveset, waarbij hij ondersteund wordt door Pierre en Issa Maïga.

Voor meer info en tickets kan je altijd terecht op de Facebook-pagina of website van Fuse. Maar je kan er via Fuzz Magazine ook gratis bijzijn! Het enige wat je hoeft te doen is je te registreren of je in te loggen en bovenaan dit artikel op de knop 'DEELNEMEN' te klikken. Wie weet win je dan wel een duopas waarmee je toegang krijgt tot alle bovenstaande events!