×

Waarschuwingsbericht

Om deel te nemen aan wedstrijden moet je inloggen of je registreren.

Win een duoticket voor Reboot & Amelie Lens @ Lagoa (14/01)

West-Vlaanderen krijgt een van zijn iconen terug: Lagoa in Menen. De legendarische club gaat terug van start, op maandelijkse basis wel. Voor hun relaunch op 14 januari nodigen ze de Duitser Reboot en Belgische schone Amelie Lens uit. Ook Endove en Joyhauser maken hun opwachting!

Lagoa opende de deuren in 1990 en maakte dus de hoogdagen mee van het Belgische clublandschap. Zelfs wanneer allerlei andere clubs uit die periode sloten, deden zij gewoon verder. Maar het werd er niet makkelijker op, lagere bezoekersaantallen, minder inkomsten. Ook een andere naam, E-Motion, hielp niet.

Dries Claeys, man achter Cirque Magique in Ledegem, groeide praktisch op in Lagoa en zag dan ook zijn kans. Hij steekt van wal met een maandelijks concept, met de naam Lagoa. Marie Jeanne Cadet en Veronique Bostyn, beiden de drijvende kracht achter Lagoa, geven hem daarvoor groen licht. Lees zeker het interview een met Claeys op Red Bull Elektropedia.

Dat de Duitse producer Reboot langskomt op de eerste avond is geen toeval. Lagoa organiseerde vorig jaar nog een feest met de naam Reboot. Velen waren toen nogal misnoegd dat de Duitser zelf niet op de line-up stond. Nu brengen ze daar dus verandering in. Amelie Lens, Joyhauser (van Floorfiller) en Endove (van OHM) zullen er ook zijn!

Wil jij erbij zijn op 14 januari? Dat kan, log in op onze website (of registreer je) en klik dan bovenaan dit artikel op de knop 'Deelnemen'. Zo maak je kans op een van de drie duotickets die we mogen weggeven.

Artiesten in dit artikel

Gerelateerd