×

Waarschuwingsbericht

Om deel te nemen aan wedstrijden moet je inloggen of je registreren.

Win Bose Soundsport in-ears dankzij Bose Store Antwerpen

Donderdag 1 december 2016 was voor de Bose Store Antwerpen, gelegen op de Meir, een niet zo alledaagse dag. Toen de laatste consumenten de winkel buiten gingen, kwam Ravenous binnengewandeld met zijn eigen draaimateriaal. Hij begon terug met zijn Housified-livestreamsessies en had daarvoor de uitgelezen plaats in Antwerpen gevonden nl. zijn eigen werkplek. 

Aan kwalitatief en professioneel geluidsmateriaal was er geen gebrek. Zo dacht de Bose Store er ook over en samen met een tiental sympathisanten werd er naar hartenlust gedraaid voor de camera en het online publiek. Enkele weken later waren wij te gast op dezelfde plek om Laurent Moussiaux, beter bekend als Ravenous, aan de tand te voelen over de muzikale weg die hij al bewandeld heeft in een uitgebreid interview.

In samenwerking met Bose en Ravenous mogen we nu een lezer gelukkig maken met Bose Soundsport in-ears (t.w.v. €99)! 

Registreer je of meld je aan en neem deel aan deze niet te missen kans om binnenkort met de beste sound toertjes in het park te lopen! Wens je liever een ander Bose product op de kop te tikken? Bezoek hun winkel op de Meir 8 in Antwerpen of neem een kijkje op de website van Bose Belgium.

Artiesten in dit artikel