×

Waarschuwingsbericht

Om deel te nemen aan wedstrijden moet je inloggen of je registreren.

Win een duoticket voor MODFEST 2017 (28/01)

Nog geen tickets voor de komende editie van MODFEST in Muziekodroom? Geen probleem, wij geven nog snel 2 duotickets weg. Op 28 januari komen onder andere Felix Da Housecat en I-F langs in de Bootstraat.

Eind vorig jaar kondigden we de mooie line-up aan die MODFEST voor iedereen in petto had. Ondertussen is het de 16de editie alweer. Daarmee is het ook het langstlopende concept van Muziekodroom, ouder dan Play Festival zelfs.

MODFEST geeft hiermee ieder jaar kans aan artiesten uit hele verschillende hoeken. Van house en techno tot hiphop en disco. Dit jaar zorgen de volgende namen voor de muzikale invulling  van de 4 zalen: Felix Da Housecat, I-F, Delv!s, The Whatevers, Goldfox, SupAfly Collective, Konna, Miley Serious, Gewelt, Universe, Bruce Botnik, Jules X, Ricky & Bobby James.

Zin in duistere dj-sets en spannende live acts, dan moet je er zeker bij zijn. Doe aan deze wedstrijd mee en maak zo kans op een van de twee duotickets die we weggeven. Registreer je of log in en klik bovenaan dit artikel op 'Deelnemen'. Veel geluk!